Yoyo-winkel https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/yoyo-winkel-logo-1.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31 (0)587370055
1 99999

Onze winkel beoordelingen

4.9/5 gebaseerd op 2716 Beoordelingen


Johan D datum toegevoegd 21/04/2021

Problemen door Brexit en Vliegeruit werkt enkel harder en communiceert nog meer dan ooit. Eerst was ik tevreden klant omdat alles steeds supervlot verliep, maar in moeilijke tijden heb ik pas écht gezien hoe ontzettend klantvriendelijk de mensen van deze winkel zijn. Bedankt!

Kyra datum toegevoegd 20/04/2021

Warhammer producten zijn minder duur dan bij games workshop zelf. De bezorging kan helaas even duren vanwege brexit, maar als ik vragen heb over wat ik heb besteld krijg ik een duidelijk antwoord.

Gijs van der Heijden datum toegevoegd 19/04/2021

De prijzen zijn goedkoper dan bij games workshop en mijn bestelling kwam in goede conditie aan. Helaas was mijn bestelling vertraagd door de brexit. Maar verder is het goed

Geert Bruyninckx datum toegevoegd 18/04/2021

overzichtelijke website met competitieve prijzen. Afhandeling van de bestelling verloopt steevast vlot en met duidelijke informatie betreft verzending en tracing. Hier meermaals besteld en alleen maar positieve ervaringen!

luc datum toegevoegd 18/04/2021

hier mijn eerste Warhammer 40k gehaald, en doe dat zeker weer. Goeie prijzen en goeie service.

Léon datum toegevoegd 17/04/2021

Dit is mijn go-to Nederlandse warhammer winkel. Al mijn bestellingen zijn tot nu toe goed verlopen, en mocht je een product besteld hebben dat vertraging heeft opgelopen dan wordt je goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling.

Jurriaan de Jongh datum toegevoegd 15/04/2021

Al meerdere keren besteld en 3 keer een Warhammer preorder geplaats, die altijd netjes op de release datum zonder probleem geleverd werden. Zelfs in deze onzekere tijden is de levering en communicatie nog altijd top!

Niels Voogd datum toegevoegd 14/04/2021

Ik had de starterbox van killteam besteld. Nu belde ze me op dat ze nog 1 doos hadden liggen echter miste het speelbord. Ze hebben me een nette aanbieding gedaan.
Tot beider tevredenheid. Daar hou ik van, meedenken.

Dylan van den Heuvel datum toegevoegd 14/04/2021

Er zijn nog maar weinig Warhammer winkels in Nederland dus kwam ik online bij Vlieg-er-uit terecht. Ik bestel hier regelmatig online (LOTR/MESBG) Warhammer materialen. Zowel de modellen als verf en toebehoren. Alleen maar goede ervaring mee. Groot assortiment en snel leverbaar. Ook de service is klantgericht en heel behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier nog vaak terug. Aanrader!

Wim datum toegevoegd 14/04/2021

Snelle levering, goed verpakt. Een aanrader!

Peter datum toegevoegd 13/04/2021

Allemaal leveringsproblemen door de Brexit, maar de wekelijkse update is dan echt prettig. Goede service!

Rob datum toegevoegd 06/04/2021

Was niet leverbaar op moment van bestelling, maar ik ben goed op de hoogte gehouden.
Eenmaal leverbaar, volgende dag thuis geleverd

Tim datum toegevoegd 06/04/2021

Perfecte service en communicatie!

jan-willem stolk datum toegevoegd 05/04/2021

super zondag besteld dinsdag in huis en stukken goedkoper dan bij Games workshop zelf
met vr groeten jw stolk

James datum toegevoegd 04/04/2021

Great store fast delivery and constant communication where that are issues.
Also extreamly useful English page.

Tris datum toegevoegd 02/04/2021

Keurige communicatie en mooie prijzen. Zeer tevreden

Daniel datum toegevoegd 01/04/2021

Heel fijn om hier kaarten te kunnen bestelling ipv vanuit de VS met alle kosten die erbij zouden komen. Mijn bestelling is wel 3 weken later gekomen dan aangegeven maar het was een pre-order dus ik verwachtte ook niet dat het meteen zou zijn.

Haegens A. datum toegevoegd 29/03/2021

Heel goede service en goede communicatie. Top!

Bert Vergauwen datum toegevoegd 27/03/2021

Goeie Service , altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Top !!!

M. Arends datum toegevoegd 26/03/2021

Ruim aanbod. Goede service. Ik gebruik Vliegeruit vooral voor m'n Warhammer hobby. Door Brexit en de achterstanden bij UPS heeft mijn laatste order helaas erg lang geduurd. Buiten de macht van Vliegeruit, maar ze hebben goed meegedacht in oplossingen en proberen oplossingen. Op maat te vinden die voor iedereen past.

Sem Abraham datum toegevoegd 25/03/2021

Goeie service je weet altijd waar je aan toe bent!

Melle datum toegevoegd 24/03/2021

Goede webshop! Altijd tevreden met de service en levering!

J.R. de Wolff datum toegevoegd 24/03/2021

Na drie maanden vertraging is dan eindelijk mijn bestelling gearriveerd. Was al geen fan van de Brexit en deze perikelen maakten het er niet beter op maar Vlieg er Uit heeft alles netjes naar eer en geweten opgelost. Ik ben uitstekend op de hoogte gehouden van de lopende ontwikkelingen via de mail en als ik telefonisch contact opnam werk ik netjes te woord gestaan. Mijn complimenten aan het team van Vlieg er Uit!

Ernst datum toegevoegd 23/03/2021

Fan van deze webshop sinds m'n eerste bestelling. Hebben zich meermaals bewezen tijdens drukke kerst periodes en de chaotische periode na de Brexit.

Jetske datum toegevoegd 20/03/2021

Fijne winkel. Groot assortiment en deskundig personeel. Altijd een plezier om hier te winkelen.

Alexander datum toegevoegd 19/03/2021

Goede en vriendelijke hulp. Reageren snel en houden je op de hoogte van wat er met je bestelling gaande is. Super prettig om mee om te gaan!

Niels Eggen datum toegevoegd 17/03/2021

Veel gedoe rondom levering (corona/brexit). Vliegt er uit heeft goed contact onderhouden en product gekregen. Goede service en vriendelijk. Blijf altijd bij vliegt er uit me bestellingen doen top zaak!!

Steven den Hartog datum toegevoegd 17/03/2021

Ging wat mis met mn bestelling, supersnel en vriendelijk verholpen!

Stefan datum toegevoegd 17/03/2021

Was op voorraad dus binnen 2 dagen lag het op de mat.

Fred Koorn datum toegevoegd 16/03/2021

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, duidelijkheid over de afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij Vlieg-er-uit te kopen.

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2716