Yoyo-winkel.nl https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/yoyo-winkel-logo-1.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

4.9/5 gebaseerd op 2222 Beoordelingen


Balder datum toegevoegd 28/01/2020

Prima selectie en voor een goede prijs.

Bestellingen worden snel verstuurd en je krijgt hier ook altijd netjes bericht van. Verder wordt je bestelling goed en handig verpakt.

Wim datum toegevoegd 27/01/2020

Erg content van de klantendienst

Carolus datum toegevoegd 24/01/2020

Snelle en goede behandeling en levering van producten ook altijd netjes berichtjes waneer iets verzonden word en updates als voorraad aangevuld word en product later is.

Willy datum toegevoegd 24/01/2020

Veel keuze en nieuwe producten snel leverbaar. Prima webwinkel

Jürgen datum toegevoegd 23/01/2020

Snelle service en een hele behulpzame uitbater. Was niet eenvoudig om dit product te pakken te krijgen maat het is hem gelukt!

Christophe datum toegevoegd 22/01/2020

Heel snel. Behulpzaam. Excellente service. Al enkele keren hier besteld, nog nooit een probleem gehad.

B. van Merrienboer datum toegevoegd 21/01/2020

Prima webwinkel. Alle producten netjes en op tijd geleverd voor een goede prijs.

G.Noordam datum toegevoegd 21/01/2020

Een aanrader, heldere afspraken die netjes worden na gekomen. Ik ga hier zeker nog enkele artikelen bestellen.

M. Hoogwerf datum toegevoegd 21/01/2020

Een mooie prijs voor mijn aankopen. Er was een fout in 1 van mijn gekochte producten en dit is profesioneel opgeslost na goed overleg. Zou hier zeker weer bestellen indien mogelijk.

Albert datum toegevoegd 20/01/2020

Voorbeeld voor hoe en webshops moet zijn.

Jean Theunissen datum toegevoegd 18/01/2020

Zeer aan te raden! Niet alleen krijg je goeie kortingen ook krijgt u er goeie service en is het zeer klantvriendelijk, zo was mijn bestelling al verzonden nog voor de betaling binnen was.
Ik zal hier zeker vaker mijn warhammer 40k bestellen.

Roger Otten datum toegevoegd 18/01/2020

Aan te raden... voorbeeld voor de vele webshops zoals het zou moeten. Ik ben in ieder geval een vaste terug kerende klant geworden.

Diane datum toegevoegd 17/01/2020

Super fijne winkel, bestel er graag! Goede en snelle communicatie, en er wordt altijd met je meegedacht! Zal hier zeker mijn Warhammer goodies blijven halen!

Peter Smit datum toegevoegd 17/01/2020

Echt een top winkel. Ik had een verkeerde versie besteld en kon mijn aankoop zonder discussie terugsturen en kreeg mijn aankoopbedrag netjes binnen 1 dag terug. Nieuwe bestelling werd binnen 1 werkdag bezorgd. Ik kreeg er zelf nog een extra miniatuur bij ;-) Echt super goeie service.

Wolf datum toegevoegd 17/01/2020

Snelle levering, goede verpakking. Uitstekend !

Freek datum toegevoegd 16/01/2020

Snelle en goede communicatie. Er wordt meegedacht als er iets niet op voorraad is en om de scherpe prijzen kan je niet heen :)

Marc datum toegevoegd 15/01/2020

Goede service, klantvriendelijk en snelle levering.

Frans datum toegevoegd 15/01/2020

Leuke winkel,goede prijzen en snelle levering.

Ruben datum toegevoegd 13/01/2020

Goeie winkel, online bestellen gaat altijd heel vlot en er wordt altijd heel duidelijk gecommuniceerd.

Guido V datum toegevoegd 13/01/2020

Top! Super duidelijke communicatie over de bestelling en alles op voorraad dus snel binnen. Tot nu toe twee keer zeer tevreden over de service, prijzen en levertijd.

Fred Koorn datum toegevoegd 11/01/2020

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Wim datum toegevoegd 10/01/2020

Bestel al jaren Warhammer bij Arthur en heb zelden zo een vriendelijke en snelle service gehad en de prijzen voor Warhammer zijn ook een van de goedkoopste in de Benelux
Aanrader
Tot binnenkort Arthur

Philippe datum toegevoegd 10/01/2020

Goede prijzen, vlotte communicatie en snelle opvolging/afhandeling van bestellingen. Topwinkel.

Jochem datum toegevoegd 09/01/2020

Altijd goed, ik bestel al jaren goochelartikelen. Bestel proces is duidelijk en een prettige communicatie. Top shop

Frans datum toegevoegd 09/01/2020

Snelle levering, goed product

Erik datum toegevoegd 07/01/2020

Superservice!
Verzending snel en met duidelijke info. Een product was niet op voorraad en ook daarbij werd ik heel goed op de hoogte gehouden. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Carolus datum toegevoegd 07/01/2020

Snell, altijd vrienlijk en behulpzaam vertraging optreed of later word kwa bezorgen word get netjes gemeld.

Danny datum toegevoegd 07/01/2020

Goede en snelle service. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Gewoon top!

Marc datum toegevoegd 07/01/2020

Uitstekende service met snelle persoonlijke contact.

Ben datum toegevoegd 06/01/2020

Goede service en een snelle persoonlijke verwerking van mijn order.
Top!

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2222