Yoyo-winkel https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/yoyo-winkel-logo-1.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31 (0)587370055
1 99999

Onze winkel beoordelingen

4.9/5 gebaseerd op 2561 Beoordelingen


Stephan datum toegevoegd 28/09/2020

Al heel snel mijn go-to webwinkel geworden voor Warhammer en wargame spulletjes! Snelle levering en het bestel proces verloopt altijd soepel.

Nick datum toegevoegd 24/09/2020

Super service en top prijzen!

Michael datum toegevoegd 23/09/2020

Onlangs deze webwinkel gevonden, heb er al meerdere keren mijn warhammer verf en extratjes besteld. Super service!

Als ik mag nit-picken dan zeg ik: Het zou handig zijn als er ergens te vinden is "voor XX uur besteld vandaag verzonden" zelfs als dat ergens in de middag is. Dit is echter zo'n klein ding dat ik de winkel nog altijd 5 sterren geef.

wesley Dokter datum toegevoegd 22/09/2020

fijne winkel bestel ik maandelijks mijn dingen redelijk snel, jammer is hij niet meer in maastricht want toen kon ik nog ff binnenlopen, maar nog altijd heel erg handig.

Nigel datum toegevoegd 22/09/2020

Altijd goed, snelle service en super vriendelijk. Beste winkel in Nederland.

Dave Heijlands datum toegevoegd 18/09/2020

Zoals altijd zeer tevreden over de levering en communicatie. De overgang van de webwinkel van Maastricht naar Leeuwarden is erg soepel verlopen en dezelfde kwaliteit en service die ik al jaren gewend was.

Titus datum toegevoegd 17/09/2020

Super service en prijzen.

Alberto datum toegevoegd 16/09/2020

Alles is netjes en op tijd binnengekomen.
Perfecte service.

Noah Wylie datum toegevoegd 16/09/2020

Erg goede prijzen en mooie product en. Het wordt ook smell geleverd

Wesley datum toegevoegd 15/09/2020

Goede assortiment Warhammer 40k. Altijd snel levering

Bennie Smit datum toegevoegd 14/09/2020

Geweldige winkel met een snelle levering
Als iets vertraging heeft nemen ze gelijk contact op due goed geregeld.
Ik blijf hier mijn warhammer spullen bestellen

Michael datum toegevoegd 08/09/2020

Super snel geleverd, weinig leveringskosten en scherpe prijzen! Plus een mooi assortiment. Top!

m.w.noy@kpnmail.nl datum toegevoegd 07/09/2020

Geweldig produkt en snelle levering!

Lucy datum toegevoegd 07/09/2020

Snelle levering en goede klantenservice

Jeroen datum toegevoegd 07/09/2020

Nu 2 bestellingen gedaan hier.
Bevalt prima. Niet te duur en snel ontvangen.

Fred Koorn datum toegevoegd 06/09/2020

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Arnaud datum toegevoegd 04/09/2020

Snelle en goede levering keer op keer, vriendelijke klantenservice en goed assortiment aan modelbouw en Warhammer materiaal. Ben alvast vaste klant!

Sebastiaan datum toegevoegd 03/09/2020

Grote duim voor deze winkel. Meerdere malen besteld telkens uitstekend. Goede communicatie erg prettig.

Dennis datum toegevoegd 03/09/2020

Snelle levering en een goede klantenservice!

Luud datum toegevoegd 03/09/2020

Heel goede service goede info

Rutger datum toegevoegd 01/09/2020

Bestel al jaren zoveel mogelijk al mijn warhammer/lotr bij deze winkel. Scherpe prijs, geweldige service en communicatie, snelle levering. Ik blijf hier bestellen!

Pieter datum toegevoegd 31/08/2020

Zelf heb ik hier al meedere malen bestellingen geplaatst en was/ben keer op keer tevreden maar ook spaarde ik hier telkens een pak geld uit! hieronder mijn bevindingen:
- Zeer goede, vlugge en vriendelijke service.
- Super prijzen.
- goede communicatie: eens heb ik (door mijn slordigheid) 3 toevoegingen moeten doen aan 1 bestelling. Alle bestellingen werden in 1 doos aan mijn deur bezorgd binnen de week. Ik kreeg telkens mailtjes ter bevestiging van mijn bestellingen enz.
- Bij een grote bestelling zat er soms een cadeautje extra in de doos (super leuk om onverwachte cadeautjes te vinden!).

Patrick datum toegevoegd 27/08/2020

Prima!
Goede communicatie. ik moest even op mijn bestelling wachten maar in deze tijden begrijpelijk, zeer fijn dat ze je daarover tijdig op de hoogte houden. Uiteindelijk alsnog vrij snel alles keurig ontvangen Top

Bennie Smit datum toegevoegd 27/08/2020

Geweldige winkel en met een hele goede service.
Ruim assortiment
Goed geregeld met de bestellingen bij games workshop zelf
Ik blijf hier bestellen ????

Peter datum toegevoegd 26/08/2020

ben weer helemaal blij met de nieuwe 40K sets snelle levering zoals altijd ga zeker meer bestellen redelijke prijzen weer DIKKE 5 sterren

Vincent datum toegevoegd 26/08/2020

Fijne winkel , Goede service en een snelle levering

Tinus datum toegevoegd 26/08/2020

Fijne winkel, duidelijk, snelle verzending, en veel keus qua warhammer.

Joris datum toegevoegd 25/08/2020

De lijn met goede en duidelijke communicatie wordt gewoon doorgezet. Super-winkel die ik een ieder zal aanraden.

Dave Heijlands datum toegevoegd 25/08/2020

Snelle levering en alles is goed verpakt. Dit was bij Arthur altijd al en en het fijn om te zien dat de Spellekijn hier gewoon mee verder gaat. Een fijn detail is dat de potjes verf van Citadel in sealbag zitten. Mocht er tijdens transport toch een potje opengaan (wat overigens nog nooit is gebeurd) komt er niets over andere goederen heen. In gedaan!

Jolanda datum toegevoegd 24/08/2020

Leuke Vlieger, stevige kwaliteit, kost geen moeite om te vliegeren mijn kleinzoon van 3 jaar gaat er goed mee om :)

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2561